کد خبر 305257
۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۰

باران تابستانی مازندران را غافلگیر کرد

باران تابستانی مازندران را غافلگیر کرد

رگبارهای شدید و سیلابی تابستانی بامداد سه‌شنبه در بخش‌هایی از مازندران خسارت بر جا گذاشت و در برخی شهرستان ها، راه ارتباطی روستاها را مسدود و به به واحدهای مکونی آسیب زد.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، رگبارهای شدید و سیلابی تابستانی در بخش‌هایی از مازندران خسارت بر جا گذاشت و در جویبار و ساری، راه ارتباطی برخی روستاها را مسدود کرد؛ همزمان گزارش‌ها از خسارت بارش‌های سیلابی در مناطق جلگه ای استان حکایت دارد و عملیات برای بازگشایی مسیرهای آسیب‌دیده ادامه دارد.

بارش‌های رگباری که در برخی مناطق استان با شدت بیشتری همراه بود، موجب جاری شدن روان‌آب و سیلاب و ورود آب و گل‌ولای به مسیرهای ارتباطی شد. در ساری، برخی راه‌های روستایی بر اثر سیلاب بسته شده و نیروهای راهداری و دستگاه‌های خدمات‌رسان برای بازگشایی مسیرها در حال تلاش هستند.

روستاهای سوادکوه نیز از دیگر مناطق متاثر از رگبارهای سیلابی است و بارش‌های شدید در این بخش خساراتی به همراه داشته است. شدت بارندگی در مناطق کوهستانی و شیب‌دار، احتمال شکل‌گیری روان‌آب و سیلاب‌های نقطه‌ای را افزایش داده است.

سابقه رخدادهای مشابه در سوادکوه نیز نشان می‌دهد بارش‌های نقطه‌ای و سنگین می‌تواند در مدت کوتاهی موجب طغیان آبراهه‌ها، آبگرفتگی مسیرها، رانش و آسیب به راه‌های روستایی شود. در اردیبهشت امسال نیز سیلاب در محدوده زیراب به اراضی کشاورزی، شیلات و واحدهای دامداری خسارت وارد کرد و برخی محورهای روستایی درگیر ریزش سنگ، چوب و رانش شدند.

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در شرایط کنونی، بازگشایی راه‌های مسدود شده در اولویت قرار دارد و ارزیابی میزان خسارت‌های ناشی از بارندگی نیز در مناطق آسیب‌دیده دنبال می‌شود.

باران تابستانی مازندران را غافلگیر کرد؛ گستره سیل از جویبار تا رامسر

سامانه بارشی جدید که از شامگاه دوشنبه گذشته وارد مازندران شد از بامداد سه‌شنبه با فعالتر شدن آن که با بارش های رگباری باران همراه بود، علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی مازندران، اختلال در تردد خودروها و آمد و شد مردم را نیز به همراه داشت.

گزارش های دریافتی از دیگر شهرهای مازندران از جمله در بابلسر، بابل، محمودآباد حاکی از آن است که بارش شدید باران نیز در این مناطق علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی و افزایش سطح آب رودخانه ها، اختلال در تردد خودرو و رفت و آمد مردم را نیز به همراه داشت.

بارندگی که از بامداد سه‌شنبه در مناطق غرب مازندران آغاز شده است و هم اکنون نیز به طور متناوب ادامه دارد، به علت افزایش سطح آب رودخانه، احتمال طغیان آن در ساعت های آینده دور از انتظار نیست.

شدت بارش‌ها در برخی مناطق سبب کندی تردد خودروها در معابر درون و برون شهری و همچنین غافلگیری مسافرها به ویژه در شهرهای استان شده است.

بارندگی شدید و آبگرفتگی معابر عمومی در شهرهای مازندران همچنین باعث ایجاد ترافیک سنگین درون شهری شده و تردد خودروها را نیز با مشکل مواجه کرده است.

هواشناسی مازندران نیز روز گذشته با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به احتمال افزایش سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها و همچنین خطر بروز سیلاب، کاهش دید و خطر ریزش سنگ از بامداد تا اواخر وقت فردا چهارشنبه هشدار داده بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha